ŠTA GLEDATI OVO LETO?

Filmovi24HMay 9, 2017Pregleda 2214

Leto je doba godine kada svi jurimo na plažu, na more; bežimo od sunca kao da smo mu dužni pare, ali naravno ponekad se desi i da zaglavimo u kući. Da vam u tim trenutcima ne bi bilo dosadno, evo nekih preporuka kako ubiti par sati, opružiti se i koji film pogledati.

 

12. maj King Arthur: Legend of the Sword  Guy Ritchie je režiser ovog letnjeg hita, a u glavnoj ulozi imamo priliku da gledamo Charlija Hunnama. Film je klasična priča o mitu o Ekskaliburu i o putovanju Artura od ulice do prestola.

19. maj Alien: Covenant  Drugi deo Prometheus se direktno nadovezuje na klasik iz 1979. i govori o ekipi na svemirskom brodu koja ima nameru da istraži najdalje kutke galaksije, ali umesto obećanog raja pronalaze nešto zastrašujuće.

26. maj Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales  Novi film o omiljenim piratima sa Kariba govori o osveti ozloglašenog kapetana Salazara i upoznaje nas sa Henrijem Turnerom, sinom Willa i Elizabete. U filmu ćemo imati prilike da ponovo vidimo puno likova iz originalne trilogije.

2. jun Wonder Woman  Nov junak iz DC univerzuma dobija i svoj solo film. U filmu ćemo imati prilike da vidimo Dianu Prince kako napušta ostrvo Themyscira i pritom upoznaje Stevu Trevora koji je upoznaje sa konceptom svetskog rata.

23. jun Transformers: The Last Knight  Optimus Prime se budi usred rata izmedju Transformersa i ljudi. Optimus je primoran da izabere stranu i ako je verovati traileru Prime staje na stranu ljudi.

7. jul Spider-Man: Homecoming  Nismo još uvek sigurni koja će biti radnja filma, ali Tom Hollad kao Peter Parker izgleda sasvim ok, a i navikli smo da Marvel oduševljava sa svakim filmom tako da se ovo ne sme propustiti.

14. jul War for the Planet of the Apes  Treći nastavak sada već kultne franšize poprima nove dimenzije jer su majmuni, predvođeni Caesarom, prinuđeni da se bore za opstanak sa ljudima, koje predvodi nemilosrdni Colonel.

18. avgust The Hitman’s Bodyguard  Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds su savršeno nesavršeni duo za ovu komediju/akciju koja će zasigurno biti jedan od najvećih hitova ovog leta.

Nagoveštavamo da je ovo samo lična preporuka i da ne znači da su filmovi koji se nisu našli na listi nedovoljno dobri da budu pogledani. Budimo realni, mi ćemo pogledati sve što nam se ponudi.

Categories
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!