TERMINATOR 6 IPAK SA ARNOLDOM

Filmovi24HMay 19, 2017Pregleda 1872

TERMINATOR 6 IPAK SA ARNOLDOM?

Schawrcenegger-ova fraza “I’ll be back!” izgleda nije bila laž pošto je Arnold izjavio na festivalu u Kanu da će definitivno biti deo filma ukoliko James Cameron bude producent.

Sudbina The Terminator franšize je u poslednjih par godina bila pod znakom pitanja pošto je poslednji film Terminator Genisys bio popriličan promašaj, bar u Americi, ali je uspeh koji je film ostvario na Kineskom tržištu poslužio kao nada da će sledeći film možda ipak biti hit kao prva dva filma koje je režirao James Cameron.

Naime Arnold Schwarzenegger je objavio nakon poslednjeg dela, a i u nekoliko navrata nakon toga, da neće učestvovati u narednim filmovima o Terminatoru, ali je očigledno taj stav promenio pošto je na festivalu u Kanu ipak izjavio da će sigurno biti deo filma tj glumiti u njemu ukoliko producent bude James Cameron.

“I’ll be back”

Ukoliko se ispostavi da će Cameron sedeti u producentskoj stolici novog filma, mesto režisera bi pripalo Tim Miller-u koga smo imali prilike da upoznamo kao režisera Deadpool, a ako uzmemo u obzir da je Deadpool jedan od najuspešnijih filmova u proteklih par godina možemo biti sigurni da će se sličan uspeh imati i “Terminator 6”.

Za sada se ne zna puno stvari oko novog filma, a i ovo što se zna je podložno promenama; na kraju krajeva na to smo i navikli kada je u pitanju novi film o terminatoru pošto svakih par meseci dobijamo nove informacije koje negiraju one stare.

“Terminator 6” se očekuje tek 2019. godine, a do tada može sve da se promeni.

Categories
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!